Reserve Grand Champion
Geplaatst door Vincent - 4 juli 2017Afgelopen weekend waren we met AllSeasoned aanwezig bij BBQ an der Burg in Duitsland en daar hebben we een hele goeie wedstrijd gehad. Een deel van het team was er vrijdagmiddag mooi op tijd om alles op te zetten, de rest van het team volgde diezelfde nacht zodat we zaterdagochtend met frisse moed konden beginnen aan de wedstrijd.
Dit weekend was een wedstrijd volgens het boekje, we liepen mooi op schema want zelfs vóór de meat inspectie waren de brisket en butts al getrimd.
De prijsuitreiking begon erg mooi op tijd, waarvoor hulde aan de organisatie. Zoals altijd is prijsuitreiking spannend. Je kan nog zo’n goed gevoel hebben, het is en blijft een jurysport. Dus met klamme handjes in een heerlijk zonnetje begonnen we te luisteren naar Thomas van de organisatie.
Kip, 6 de plaats…
Ribs, 7 de plaats…
Pork, 1 ste plaats…
Brisket, 14 de plaats…
Overall, 2 de plaats!! Whoop whoop, onze eerste Reserve Grand Champion titel!!
Superblij met de behaalde resultaten zijn we huiswaarts gegaan. We hebben volgens mij allemaal nog een dag last gehad van pijn in de kaken, die grote lach wilde maar niet weg van onze gezichten.